Sateenkaarimuksut Oy | Päiväkoti Sateenkaari | Kopuntie 28 | 03100 NUMMELA | Puh. 050 304 7495
top

Päiväkoti Sateenkaari

Toiminta-ajatuksenamme on taata lapsellenne turvallinen ja rauhallinen sekä lapsen kehitystä tukeva kasvuympäristö, jossa hänelle on luotu kodinomaiset puitteet leikkiä ja toimia tarpeitaan vastaavasti. Lapsi on aktiivinen toimija ja pidämme tärkeänä tukea hänen luontaista uteliaisuuttaan. Lapsen tulee saada ilmaista itseään ympäristössä, missä häntä tuetaan ja kannustetaan oppimaan uutta turvallisten rajojen puitteissa. Kunnioitamme ja arvostamme lasta päiväkodin eri toimissa ja näin hänkin oppii arvostamaan itseään yksilönä sekä kunnioittamaan ympäristöään ja muita lapsia.

Haluamme toimia lastanne varten, suunnitellen hänen kehitystasoaan vastaavaa toimintaa ja antaen mahdollisuuksia päivittäin onnistua eri toimissa itse tekemällä ja näin toimien sovellamme montessoripedagogiikan menetelmää kasvatuksessamme. Aina löytyy syli lohdutusta kaipaavalle ja läheisyyttä janoavalle. Harrastamme säännöllisesti liikuntaa niin sisällä kuin ulkonakin mm. viikottaiset retket metsään ja muuhun lähiympäristöön, jumppavuorot salilla, uimakoulut, hiihdot ja luistelut antavat monipuolisesti liikunnan riemua ja taitoja. Ilmaisemme itseämme monin tavoin mm. muskarit, käden työt, saduttamiset, loruilut, maalaus eri tekniikoin, perinnelaulut ja -leikit vuorottelevat arjen tominnoissa.

 

Ongella
Maalauksia

Tarjoamme pääasiallisesti kokopäivähoitoa 2-6 vuotiaille lapsille ja monipuolista ja laadukasta esiopetusta, jonka aikana lapsi saa elämyksiä ja kokemuksia ja oppii monipuolisia taitoja elämäänsä varten. Esiopetuksessa pidämme tärkeimpänä lapsen kannalta turvallisen ja avoimen oppimis-ja kasvuympäristön luomista.

Toteutamme Vihdin kunnan varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelmaa ammatitaitoisen henkilökunnan toimesta lasta kunnioittaen ja yhteistyössä vanhempien kanssa.

   © 2017 Sateenkaarimuksut Oy
 
Etusivulle